آیا در دوران عادت ماهانه (پریود) می توان عمل بینی انجام داد؟

آیا در دوران عادت ماهانه (پریود) می توان عمل بینی انجام داد؟

اطلاع از شرایط انجام جراحی های زیبایی، نظیر عمل بینی، به دلیل تاثیری که در زیبایی چهره افراد می تواند داشته باشد، از جذابیت زیادی برای متقاضیان مختلف برخوردار است.

این جراحی عموما با هدف اصلاح غضروف بینی انجام گرفته و بسته به میزان تغییرات انجام گرفته بر روی بینی از روش های متفاوتی توسط جراح استفاده می شود.

یکی از مواردی که همواره پزشکان برای کسب نتیجه مناسب به مراجعان مختلف توصیه می کنند، توجه به بایدها و نبایدهای جراحی است. این نکته شامل مباحث زیادی شده و عموما به شرایط جسمی و سلامتی فرد پیش از عمل برمی گرد.

به عنوان مثال انجام جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی) در دوران عادت ماهانه (پریود) و مشکلات احتمالی یکی از موضوعاتی است که باید دقت زیادی به آن شود.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با تاثیرات و عوارض انجام جراحی زیبایی بینی در دوره قاعدگی آشنا کنیم. لطفا با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

جهت دریافت مشاوره رایگان و رزرو وقت از تاپ کلینیک از طریق شماره زیر با ما در ارتباط باشید.

09394216199

جراحی بینی در دوران پریود (عادت ماهانه)

عموما به دلیل آنچه خونریزی در دوران پریود نامیده می شود، این تصور در برخی از افراد شکل می گیرد که در صورت جراحی در این دوره خون زیادی از دست داده و ممکن است دچار عوارض بلند مدتی شوند.

برای پاسخ به این ابهامات باید اشاره کنیم، در حالت کلی عادت ماهیانه قبل از عمل زیبایی بینی اختلالی برای انجام جراحی به وجود نمی‌آورد.

در معدود مواردی که بیماران دوران قاعدگی بسیار دردناک داشته و یا دچار خونریزی های نسبتا شدید باشند، جراحی زیبایی بینی ممکن است بر روی شرایط روحی آن ها تاثیر گذاشته و روند بهبودی بیمار را کمی سخت کند. لذا همیشه یکی از توصیه های پزشکان و متخصصان زیبایی ارزیابی شرایط فرد در دوره قاعدگی است.

به صورتی که اگر احساس می کنید دوران قاعدگی سخت و دردناکی دارید، جراحی زیبایی بینی خود را به زمانی دیگر موکول کنید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید اینکه در دوران پریود رحم خونریزی می کنید به این مفهوم نیست که در این زمان انعقاد خون شما مشکل پیدا کرده و پزشک برای جراحی شما دچار مشکل خواهد شد.

جراحی بینی در دوران پریود (عادت ماهانه)

انجام جراحی بینی در طول دوران قاعدگی به چه کسانی توصیه نمی شود؟

همانطور که اشاره کردیم جراحی بینی در دوران پریود بی خطر بوده و انجام آن مشکلی ندارد. با این وجود در برخی مواقع برای در نظر گرفتن احتیاط، توصیه می شود برخی افراد جراحی خود را به زمان دیگری موکول کنند.

نمونه از این شرایط شامل موقع زیر است:

  • افرادی که در ناحیه کمر و زیر شکم خود دردهای شدیدی احساس می کنند. درد و ناراحتی دوره قاعدگی در مواردی که به شکلی غیرقابل تحمل تبدیل شود، موجب ایجاد آسیب های روانی و استرس در بیمار شده و توصیه می شود در این بازه زمانی از انجام جراحی زیبایی اجتناب شود.
  • افرادی که خونریزی غیرمعمول و شدیدی را تجربه می کنند. این افراد به دلیل برخورداری از شرایط نامساعد روحی و جسمی بهتر جراحی بینی خود را به زمانی دیگری موکول کنند. چرا که در حین جراحی زیبایی ممکن است دچار مشکل شوند.

نحوه کنترل خونریزی (عادت ماهانه) در روز جراحی

طبق آمار خونریزی بعد از جراحی بینی، در زنانی که در حوالی تخمک گذاری هستند بیش از زنانی که در دوران قاعدگی هستند، به چشم می خورد. البته این نکته تاثیر منفی در نتایج عمل جراحی نداشته و بیشتر مربوط به عوارض کوتاه مدت جراحی بینی است.

توصیه می شود برای کنترل عوارض احتمالی، زمان بندی جراحی خود را به نحوی انجام دهید که دچار استرس پریود نشده و جراحی خود را با سلامت پشت سر بگذارید.

عوارض انجام جراحی بینی در دروان قاعدگی

انجام جراحی بینی در دوران قاعدگی ممکن است به عوارض زیر منجر شود:

  1. خونریزی: در دوران قاعدگی، خونریزی بینی ممکن است شدیدتر و طولانی‌تر باشد. این مسئله ممکن است باعث افزایش خطر عفونت و تشکیل لخته خون در ناحیه جراحی شود.
  2. تغییرات هورمونی: در دوران قاعدگی، سطح هورمون‌های بدن تغییر می‌کند که ممکن است باعث تأثیر بر روابط آب و الکترولیت، التهاب و بهبود زخم‌ها شود.
  3. افزایش خطر عفونت: در دوران قاعدگی، سطح استروژن کاهش چشمگیری می‌کند که باعث کاهش اثرات ضد عفونت بدن می‌شود. این مسئله ممکن است باعث افزایش خطر عفونت پس از جراحی شود.
  4. تأخیر در بهبود: به دلیل تغییرات هورمونی و عوارض دوران قاعدگی، ممکن است زمان بهبود پس از جراحی بینی در این دوره طولانی‌تر باشد.
  5. عوارض عمومی: در دوران قاعدگی، ممکن است شما احساس خستگی، نفخ، تهوع و تهوع داشته باشید که ممکن است بر روند بهبود پس از جراحی تأثیر بگذارد.

قبل از تصمیم گیری برای انجام جراحی بینی در دوران قاعدگی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را در این زمینه دریافت کنید.

نحوه کنترل خونریزی (عادت ماهانه) در روز جراحی

مصرف چه داورهایی قبل از جراحی زیبایی بینی توصیه نمی شود؟

چنانچه متقاضی انجام جراحی زیبایی بینی هستید، بهتر است با این موضوع آشنایی داشته باشید که یکی از اصلی ترین اقدامات قبل از جراحی بینی، اطلاع از دسته بندی داروهای مضر برای شماست.

دارو هایی که نباید قبل از انجام مصرف نمود به سه دسته تقسیم می شوند که عبارت اند از:

  •  داورهای تجویزی

مصرف داروهایی که پزشک تجویز نموده است و موجب رقیق شدن خون و اختلال در انعقاد آن می گردند.

  • دارو های بدون نیاز به تجویز

همچنین دارو های بدون نیاز به تجویز مانند دارو هایی که مرتبط با سرماخوردگی هستند و هیچ عارضه ای برای بدن ایجاد نمی کند، اما می توانند تا چندین هفته بر روی بدن تاثیر داشته باشند.

  • دارو های گیاهی

دارو های گیاهی نیز عبارتند از روغن ماهی، ویتامین E، عصاره سیر، سرخارگل (Echinacea angustifolia) و زنجبیل

این داروها در بلند مدت ممکن است عوارض جدی و جبران ناپذیری را برای افراد به وجود بیاورد.

مصرف چه داورهایی قبل از جرحی زیبایی بینی توصیه نمی شود؟

تاثیر داروی بیهوشی در جراحی بینی  بر قاعدگی چیست؟

داروهای بیهوشی بر قاعدگی (پریود) تأثیر نمی‎گذارند، اما استرس جراحی و دوران بهبودی می‎تواند زمان وقوع دوره بعدی پریود را با تاخیر مواجه کند. البته پزشکان معتقدند این مسئله در مورد همه بانوان صدق نمی‎کند و بانوان جوان‎تر کمتر با این مشکل مواجه می‎شوند.

با این حال بهتر است به چرا و چگونگی تاثیر داروی بیهوشی بر قاعدگی بیشتر توجه کرد. شما میتوانید با پزشک خود در مورد این تاثیرات صحبت کنید و نگرانی‌های خود را با او در میان بگذارید.

مراقبت های بعد از جراحی زیبایی بینی

  • بهترین زمان برای حمام کردن بعد از عمل بینی را حتما از پزشک خود سوال کنید.
  • حداقل تا ۲۴ ساعت بعد از عمل از کمپرس سرد در اطراف بینی و زیر چشم برای کاهش کبودی و تورم استفاده کنید.
  • سعی کنید تا ۲۴ ساعت از مایعات و غذاهای میکس شده و نرم استفاده کنید.
  • با دهان باز عطسه و یا سرفه کنید تا به بینی فشاری وارد نشود.
  • از فین کردن و فشار به بینی بپرهیزید، چون ممکن است سبب خونریزی شود. از خندیدن و حرف زدن زیاد در هفته های اول خودداری نمایید.
  • از خوردن نمک خودداری کنید.
  • تا ۶ ماه از ضربه زدن به بینی جدا خودداری کنید.
  • استفاده از پمادهای ترمیمی فقط به دستور پزشک می باشد.
  • در صورت احساس درد غیر عادی با جراح خود تماس بگیرید.

مراقبت های بعد از جراحی زیبایی بینی

سخن آخر

آغاز دوره عادت ماهانه در بانوان، امری عادی بوده و معمولا بین 5 تا 7 روز در ماه طول می کشد.

افرادی که علاقه به انجام جراحی زیبایی دارند، اگر در روز عمل پریود باشند مانعی برای انجام عمل بینی نیست ممکن است ورم شما کمی بیشتر شود.

بهتر است تا برطرف شدن کامل ورم بینی و مشخص شدن فرم نهایی بینی صبور بوده و داروهای تجویز شده جراح بینی خود را طبق دستور مصرف کنید.

شما می توانید جراحی بینی خودتان را به دست جراحان با تجربه تاپ کلینیک بسپارید و مطمئن باشید که بینی شما، به بهترین و جدید ترین شیوه جراحی خواهد شد.

در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد عمل بینی میتوانید با مشاوران متخصص ما در حوزه عمل های زیبایی در مرکز مشاوره تاپ کلینیک تماس گرفته و سوالات و ابهامات خود را در این زمینه را حل کنید و از خدمات مشاوره رایگان ما نیز بهرمند شوید.

09394216199

سوالات متداول

چگونه می توان خونریزی ناشی از قاعدگی جراحی را کنترل کرد؟

اگر به طور ناگهانی دچار خونریزی شدید یا حتی زمان واقعی شروع عادت ماهانه به روز عمل برخورد کرد، مشکلی در روند جراحی شما پیش نخواهد آمد و شما می توانید طبق زمان برنامه ریزی شده عمل جراحی بینی خود را انجام دهید.

انجام جراحی زیبایی بینی در دوران عادت ماهانه تا چه اندازه ممکن است خطرساز باشد؟

انجام عمل بینی در دوره عادت ماهانه خانم ها مشکل حادی برای آنها بوجود نیاورده و نیازی به نگرانی نخواهد بود.

دسته‌بندی نشده



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹