آیا بینی گوشتی بعد از عمل برمیگردد

آیا بینی گوشتی بعد از عمل برمیگردد

جراحی زیبایی بینی از عمل‌های سبک و کم‌عارضه در حوزه جراحی زیبایی شناخته می‌شود، برخی افراد برای بهبود ظاهر خود و داشتن بینی خوش‌فرم ‌تر و برخی هم به‌منظور بهبود برخی مشکلات تنفسی سراغ این جراحی می‌روند. حال این پرسش پیش می‌آید که آیا بینی گوشتی بعد از عمل برمیگردد؟

با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله به بررسی بیشتر این موضوع بپردازیم.

شناخت بینی گوشتی

اصطلاح بینی گوشتی به بینی هایی اطلاق می شود که دارای پوست بسیار ضخیم و غضروف هایی ضعیف هستند.

 

پونز اگر دارای بینی گوشتی هستید و میخواهید جراحی بینی  انجام دهید لازم است چند نکته در مورد این نوع بینی ها بدانید که به شرح زیر میباشد:

  1. ورم بینی های گوشتی پس از جراحی نسبت به بینی های استخوانی خیلی دیرتر برطرف می شود و ممکن است تا یک سال و نیم هم زمان ببرد بنابراین باید صبور باشید.
  2. چسب زدن بینی پس از جراحی بینی گوشتی باید به مدت بیشتری انجام گیرد که درباره زمان آن نیاز است با جراح بینی خود مشورت کنید. همچنین نحوه چسب زدن بینی نیز بسیار اهمیت دارد.
  3. ممکن است پس از جراحی بینی گوشتی طبق نظر پزشک لازم باشد چندین مرتبه تزریق کورتون زیر پوست بینی به خصوص در ناحیه نوک بینی انجام شود.
  4. لازم است این دسته از افراد بدانند که نتیج اعمال جراحی بر روی این نوع بینی ها، کاملا ایده آل نیست یعنی بینی های گوشتی پس از عمل بسیار ظریف، باریک و کوچک نمی شوند، علاوه بر آن جراح بینی هم نباید بینی های گوشتی را خیلی ظریف و کوچک کند چراکه به احتمالش هست بیمار از نظر تنفسی به مشکل بربخورد.

تفاوت جراحی بینی استخوانی با بینی گوشتی

آیا بینی گوشتی بعد از جراحی برمیگردد

در گذشته از تکنیک هایی نامناسب جهت جراحی بینی های گوشتی استفاده می شد که باعث برگشت پذیری بینی های گوشتی پس از مدتی می شد اما امروزه به دلیل استفاده از تکنیک های جدید دیگر این اتفاق نمی افتد، چرا که در تکنیک های جدید جراح غضروف ها را از تیغه میانی بینی برمیدارد و در نوک بینی قرار می دهد که در واقع سبب تقویت شدن غضروف بینی می شود، بنابراین در این روش ها احتمال برگشت پذیری بینی های گوشتی بسیار پایین می باشد.

تفاوت جراحی بینی استخوانی با بینی گوشتی

جراحی در بینی های استخوانی به منظور اصلاح بزرگی و فرم استخوان‌های بینی انجام می شود که روند بهبودی سریع‌تر اتفاق می‌افتد. در بینی های گوشتی، جراحی روی بافت نرم بینی که دارای پوست ضخیم (بینی گوشتی) است، انجام می‌شود که روند بهبودی را طولانی‌تر خواهد کرد.

همچنین مدت زمان انجام جراحی زیبایی بینی های استخوانی معمولا طولانی نیست و به پیچیدگی‌های حین عمل بستگی دارد، بیمار پس از گذشت چند ساعت از جراحی، مرخص میشود و اغلب بیماران درد چندانی پس از عمل احساس نمی‌کنند؛ گفتنی است، جراحی بینی استخوانی از عمل بینی گوشتی آسان‌ تر میباشد و نتایج معمولا بهتر هستند.

مهم‌ترین تفاوت بینی استخوانی و گوشتی، میزان ضخامت پوست بینی است. تفاوت جراحی بینی گوشتی با استخوانی هم به همین عوامل بستگی دارد.

بینی‌ ما ایرانی ها ترکیبی از بینی‌های گوشتی و استخوانی و دارای پوست ضخیم و چرب هست، بنابراین در جراحی آن‌ها بايد روش‌هاي مناسب برای هر دو را به‌ كار برده شود.

مراقبت های بعد از جراحی بینی گوشتی

 

در جراحی بینی های استخوانی از حجم بينی کم می‌شود و شکل مناسبی به آن داده می‌شود. در مقابل، در جراحی بینی‌های گوشتی پیوند غضروف به نوک بینی و پل بینی انجام می‌شود. معمولا این بافت غضروف از تیغه بینی برداشته میشود گاهی نیز تیغه غضروفی بینی به ‌دلیل ضربه یا شکستگی، استخوانی می‌شود که این غضروف از گوش برداشته می‌شود .

در شکل‌دهی بینی گوشتی که کار دشواری است مورد استفاده قرار می‌گیرد، جراح بینی باید کوچک کردن بینی های گوشتی را تا جایی که به بافت های بینی آسیب وارد نشود، انجام دهد.

مراقبت های بعد از جراحی بینی گوشتی

به دلیل حساسیت های بالایی که بینی گوشتی دارد، باید مراقبت های ویژه ای بعد از جراحی برای آن ها اعمال شود. به طوری که علاوه بر مراقبت های کلی بعد از عمل جراحی بینی، این دسته از افراد گاهی مجبور به تزریق برای برطرف شدن تورم ناحیه بینی میشوند تا بتوانند ورم بینی را مهار کنند. همچنین برای مدت 1  تا  2ماه به ماساژ بینی تحت نظر پزشک به منظور شکل گرفتن بینی و کاهش التهاب و تورم آن احتیاج خواهند داشت.

نکاتی که باعث کاهش ورم بینی پس از جراحی میشود

افرادی که بینی های گوشتی دارند پس از جراحی باید مراقبت بیشتری نسبت به سایر افراد داشته باشند.

پونزدر ادامه برخی از نکاتی که باعث کاهش ورم بینی بعد از جراحی بینی می شوند را برایتان ذکر می کنیم:

  • برای بهبود تورم سعی کنید سرتان را بالا نگه دارید و به هنگام خواب حداقل دو بالشت زیر سر خود قرار دهید.
  • از مصرف دخانیات و الکل بپرهیزید.
  • از فین کردن بینی به شدت خودداری کنید.
  • سعی کنید به هنگام نوشیدن آب یا سایر مایعات از نی استفاده کنید.
  • مصرف برخی نوشیدنی ها مانند آب آناناس و کرفس برای کاهش تورم مفید می باشد.
  • به مدت دو روز پس از جراحی بینی از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • سعی کنید مصرف نمک متوقف کنید یا به حداقل برسانید.
  • از مصرف غذاهای سفت و جویدنی اجتناب کنید و بیشتر غذاهای آبکی و مایعات مانند سوپ میل نمایید.
  • از قرار گرفتن در معرض آفتاب به مدت طولانی خودداری کنید همچنین تا مدتی به در حمام از آب داغ استفاده نکنید.

هزینه جراحی بینی گوشتی

هزینه جراحی بینی گوشتی

هزینه جراحی بینی با توجه به نوع روش جراحی بینی به روش باز یا بسته، دستمزد جراح ، دستمزد متخصص بیهوشی، هزینه های کلینیک و… متغیر می باشد. برای اطلاع دقیق میتوانید با کارشناسان تاپ کلینیک تماس گرفته و اطلاعات لازم را کسب نماید.

در پایان

جراحی بینی از اولین و محبوب ترین جراحی های زیبایی به منظور بهبود ظاهر افراد است که طرفدارای بسیار زیادی دارد. در این مقاله به شناخت بینی گوشتی و پاسخ به این سوال که آیا “جراجی بینی گوشتی برمیگردد” پرداختیم و اطلاعات کاملی ارائه کردیم.

در صورتی که تکنیک به کار رفته در این نوع بینی ها به صورت اصولی و صحیح توسط پزشک متخصص انجام گیرد احتمال برگشت پذیری بینی های گوشتی صفر میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و و رزور و مشاوره زیبایی با کارشناسان تاپ کلینیک در تماس باشید تا برای درمان و حل مشکل بینی، به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کنند.

سوالات متداول

جراحی بینی چقدر طول می کشد؟

جراحی بینی حدود یک تا دو ساعت، زمان می برد با این حال ممکن است بسته به اهداف جراحی این فرآیند برای برخی افراد طولانی تر باشد.

نتایج نهایی بعد از جراحی بینی گوشی کی قابل مشاهده است؟

نتایج نهایی جراحی می تواند تا یک سال بعد از جراحی شکل بگیرد؛ در حالی که تغییرات واضح تر ممکن است در هفته های اول بعد از جراحی قابل مشاهده باشد، اما ماه ها بعد از جراحی، بینی به شکل نهایی خود می رسد.

رینوپلاستی



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹