عوارض خندیدن و گریه کردن بعد از عمل بینی چیست؟

عوارض خندیدن و گریه کردن بعد از عمل بینی چیست؟

دوره نقاهت عمل بینی عموما 3 تا 7 هفته به طول انجامیده و پزشکان برای بهبودی سریعتر بیماران در این دوره توصیه به اجتناب از انجام برخی حرکات می کنند. چرا که پس از جراحی اعصاب نواحی مختلف صورت دچار تورم شده و امکان التهاب پوست در دوره نقاهت وجود خواهد داشت.

گاها شاهد این مسئله هستیم که افراد بعد از عمل در مورد فعالیت هایی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و یا حتی خندیدن سوال کرده و نسبت به تاثیرات این فعالیت ها بر بهبودی خود نگران هستند.

این مسائل عموما در جلسات معاینه بعد از عمل توسط مشاور زیبایی به افراد اطلاع داده شده و شرایط انجام فعالیت های روزانه به طور مرتب به آن ها یادآوری می شود.

در این مقاله قصد داریم، در مورد عوارض احتمالی خندیدن و گریه کردن بعد از عمل بینی برای افراد صحبت کنیم، لطفا در ادامه مطلب همراه ما باشید.

جهت دریافت مشاوره رایگان و رزرو وقت از تاپ کلینیک از طریق شماره زیر با ما در ارتباط باشید.

09394216199

چه فعالیت هایی بعد از عمل بینی توصیه نمی شود؟

همانطور که اشاره شد، انجام برخی از فعالیت ها در دوره نقاهت عمل بینی توصیه نشده و انجام این امور موجب بروز التهاب و افزایش طول دوره نقاهت جراحی می شود.

در ادامه به چند مورد از این حرکات اشاره می کنیم:

  • خوردن غذاهای جویدنی
  • انجام ورزش های هوازی و سنگین
  • خوابیدن بر روی صورت
  • قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید
  • استفاده از ادویه جات و نمک ها
  • عطسه و سرفه شدید

چه فعالیت هایی بعد از عمل بینی توصیه نمی شود؟تاثیر خنده و گریه بر روی نتایج عمل بینی

به طور کلی باید اشاره کنیم که برای فعالیت هایی مانند خنده و یا گریه بعد از عمل بینی شرایط خاصی توسط پزشکان تعریف نشده و بیشتر توصیه می شود تا از انجام حرکات ناگهانی و پرشدت خودداری شود.

چرا که انجام حرکات این چنین میتواند بر روی بخیه های ناحیه جراحی تأثیر گذاشته و گاها باعث ایجاد خونریزی شود. بخیه هایی که در ناحیه غضروف نوک بینی بعد از عمل زده می شود، بسیار ظریف بوده و این حرکات مستقیماً بر روی نتایج جراحی اثر دارد.

علاوه بر این، گریه می تواند باعث گرفتگی بینی شده شود و و تخلیه بینی بعد از عمل را با مشکل موجه سازد.

عوارض خندیدن و گریه کردن بعد از عمل بینی

عمل بینی یک جراحی بسیار حساس است که ممکن است در اثر خندیدن دید با برخی عوارض همراه باشد. که بطور کلی این عوارض ممکن است شامل موارد زیر باشند:

  • خندیدن و گریه کردن بعد از جراحی بینی فرآیند ترمیم زخم ها را مختل میکند.
  • خنده و گریه بعد از عمل بینی باعث ایجاد درد شود.
  • خندیدن شدید در روز های ابتدایی پس از جراحی میتواند باعث خونریزی شود.
  • خنده و گریه شدید بعد از عمل بینی میتواند باعث پاره شدن بخیه ها شود.
  • خنده میتواند حالت بینی تازه جراحی شده را دچار تغییر کند.

راه های کاهش تورم بینی

راه های کاهش تورم بینی

در این قسمت به چند مورد از بهترین روش هایی که برای کاهش تورم ناحیه جراحی توصیه توسط پزشکان می شود، اشاره میکنیم:

بالا نگه داشتن سر

بالا نگه داشتن سر به میزان ۳۰ تا ۴۵ درجه باعث کاهش فشار بر روی بافت و غضروف های بینی شده و در تسریع روند بهبودی فرد میتواند نقش داشته باشد. افراد میتوانند برای این کار از بالشت های اضافه در هنگام خواب استفاده کنند.

استفاده از کمپرس سرد

استفاده از کمپرس سرد در ۲ روز اول جراحی به کم شدن تورم بینی  پس از عمل بینی کمک زیادی مى کند. کمپرس سرد را باید هر یک ربع ساعت در اطراف بینی قرار داد و سپس بلند کرد.

اجتناب از برخورد با گرما و حرارت

استحمام با آب داغ  ، قرار گرفتن زیر لامپ های حرارتی و آفتاب زیاد میتواند باعث بروز التهاب پوستی شده و کبودی دور چشم را پخش کند.

رعایت رژیم غذایی

مصرف نمک فراوان و غذای شور و همچنین غذاهای جویدنی باعث فشار به عضلات صورت شده و ممکن است در روند ترمیم بافت های آسیب دیده بینی اختلال به وجود آورد.

اجتناب از سرفه و عطسه شدید

همانطور که اشاره شد ناحیه جراحی در روزهای ابتدایی دارای میزانی از کبودی بوده و باید به خوبی از آن مراقبت کرد. در این دوره انجام حرکات ناگهانی مانند عطسه و سرفه شدید میتواند باعث تکان خوردن پانسمان بینی و افزایش کبودی اطراف صورت شود.

تاثیر خنده شدید بر روی نتایج عمل بینی

توصیه جراحان تاپ کلینیک

خنده فرد به خودی باعث بروز مشکلی روند بهبودی عمل بینی نشده و اکثر پزشکان توصیه میکنند تا از انجام حرکاتی که باعث تکان خوردن شدید غضروف بینی می شود، به مدت یک ماه اجتناب کنیم. چرا که اسکلت بینی طی عمل دچار تغییراتی شده و باید در موقعیت جدید تثبیت شود.

همچنین خنده شدید بعد از عمل بینی خطر پاره شدن بخیه ها را به همراه دارد. با پاره شدن بخیه ها، بافت بینی آسیب دیده و خطر جا به جایی وجود خواهد داشت.

پس باید بعد از جراحی بینی مراقبت های لازم را انجام داده و به تمامی توصیه های پزشک را به دقت رعایت کنید، تا نتیجه دلخواهتان از جراحی حاصل شود.

سخن آخر

در این مقاله به بررسی عوارض خندیدن و گریه کردن بعد از عمل بینی پرداختیم و توضیحات کاملی در این خصوص ارائه کردم؛ یکی از نکاتی که همواره در جلسات معاینه بعد از عمل (بینی) به افراد گفته می شود، شرایط انجام حرکات روزمره و اجتناب از آسیب رساندن به غروف بینی است.

چرا که در این دوره بافت ها و اعصاب آسیب دیده بینی متورم شده و انجام برخی از حرکات مانند سرفه، عطسه و خنده شدید میتواند باعث پارگی پانسمان و افزایش کبودی اطراف صورت شود.

در این مورد پزشکان توصیه میکنند که افراد بعد از عمل حداقل تا یک ماه از انجام حرکاتی که به اسکلت بینی فشار آورده و روند بهبودی بیمار را با تاخیر می اندازد اجتناب شود.

شما می توانید جراحی بینی خودتان را به دست جراحان  با تجربه در تاپ کلینیک بسپارید و مطمئن باشید که بینی شما، به بهترین و جدید ترین شیوه جراحی خواهد شد.

در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد عمل بینی یا سایر جراحی های بینی با مشاوران متخصص ما در حوزه عمل های زیبایی در مرکز مشاوره تاپ کلینیک تماس گرفته و سوالات و ابهامات خود را در این مورد حل کنید و از خدمات مشاوره رایگان ما نیز بهرمند شوید؛ سپاس از همراهی شما.

09394216199

سوالات متداول

از تاثیرات خنده و گریه بر روی نتایج عمل بینی به چند مور اشاره نمایید؟

تکان خوردن پانسمان جراحی – آسیب دیدن بافت های در حال ترمیم بینی – افزایش کبودی ناحیه جراحی.

عموما انجام چه فعالیت هایی بعد از عمل بینی توصیه نمی شود؟

خوردن غذاهای جویدنی – انجام ورزش های هوازی و سنگین – خوابیدن بر روی صورت – قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید – استفاده از ادویه جات و نمک ها – عطسه و سرفه شدید.

از شاخص ترین روش های مورد استفاده برای کاهش تورم بینی به چند مورد اشاره نمایید؟

بالا نگه داشتن سر – استفاده از کمپرس سرد – اجتناب از برخورد با گرما و حرارت – رعایت رژیم غذایی – اجتناب از سرفه و عطسه شدید.

دسته‌بندی نشده



دکتر فرشاد مختاری نژادمشاهده نوشته ها

دکتر فرشاد مختاری نژاد

تخصص جراحی عمومی - دکترای حرفه‌ای پزشکی | محتوای فوق زیرنظر دکتر فرشاد مختاری نژاد متخصص جراحی عمومی و دکترای حرفه ای پزشکی با شماره نظام پزشکی: 109793 نگاشته شده است. درباره ما - فیس بوک - اینستاگرام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره با دکتر: ۰۹۳۹۴۲۱۶۱۹۹